Yhteystiedot

Nina Suvanto

kiinteistönvälittäjä, LKV, IAT, MBA/
Licensed Real Estate Broker, Property Manager, MBA
yrittäjä/CEO

 

Kanalikaupungin Asunnot Oy LKV

ID 2740857-5
VAT 27408575

Valtakatu 7 B
26200 Rauma
FINLAND

Mobile: +358 (44) 970 2456
Email: info@kanalikaupunki.fi

Ota yhteyttä

Nina Suvanto

Yrittäjä, LKV, IAT, MBA

Perustin yritykseni maaliskuussa v. 2016 vuokravälitysliikkeenä.

Halusin tarjota asiakkailleni uudenlaisen vuokrakonseptin. Sellaisen, joka ei lopu pelkästään vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen. Halusin antaa asiakkaalleni tietoa myös siitä, miten vuokrasuhdetta hoidetaan. Mistä löytää hyvän vuokralaisen ja miten minä voin olla hyvä vuokranantaja.

Uskon, että tulevaisuudessa vuokralla asuminen kasvaa entisestään. Vuokralla asumisen muodot vain muuttuvat. Yksi näistä signaaleista on kansainvälistyminen. Ehdin pyörittää yritystäni kaksi kuukautta, kun huomasin etsiväni vaihto-opiskelijoille kalustettuja asuntoja Raumalta.

Aikaisemmin olen työskennellyt asianajotoimistossa, myyjänä, kiinteistönvälittäjänä, yritysneuvojana (erityisesti kansainvälistymisneuvojana) ja isännöitsijänä. Uskon, että tällä elämänkokemuksella minulla on erinomaiset mahdollisuudet auttaa sinua löytämään sopivat kontaktit unelmiesi toteuttamiseksi.

Lisäksi luottamustehtäväni Suomen vuokranantajat ry:n aluepäällikkönä Satakunnassa, Suomen veronmaksajien paikallisyhdistyksen johtokunnassa ja Suomen yrityskauppojen asiamiehenä Satakunnassa pitävät tietoni ja osaamiseni ajan tasalla.

Koska asuntosijoittaminen on sydäntäni lähellä, olen laajentanut liiketoimintaani myös asunto-osakkeiden ja liikekiinteistöjen myyntiin. Asiakkaani kysyvät ostanko, vuokraanko vai myynkö? Aion vastata heille tähän kysymykseen ammattitaidolla.

Lapsuudestani muistan elämänviisauden: täytyy tietää, mitä tahtoo. Saat minusta keskustelukumppanin, jolla voit punnita eri vaihtoehtoja. Mutta lopullinen päätös on tietysti sinun!

Ota yhteyttä ja tavataan sopimuksen mukaan.